Ποιοί είμαστε:
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών και των ανακαινίσεων επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο, μας καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη στην ανάπτυξη της εικόνας του περιβάλλοντος χώρου σας. Βασιζόμενοι στο πάθος μας για την τέχνη των ελαιοχρωματισμών αλλά και στην φαντασία μας ως άνθρωποι που ακολουθούν “τις τάσεις”, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε τα μεγαλύτερα projects με το ιδανικό αποτέλεσμα.

Τι κάνουμε:
Το αντικείμενο της απασχόλησής μας, αφορά το συνολικό κομμάτι της “εικόνας” μίας επιχείρησης ή ενός νοικοκυριού. Έχοντας ως δεδομένο πως το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μας, το διανύουμε σε εσωτερικούς, κλειστούς χώρους, προσπαθούμε πάντα σε συνενόηση μαζί σας, να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας σε αυτούς.

Που θα μας βρείτε:
Η έδρα μας, όπως εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει, βρίσκεται στη Νίκαια Αττικής. Η ομάδα του Xromonikaia όμως, μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί που υπάρχει ανάγκη. Αποδεχόμαστε καθημερινά τόσο προσκλήσεις όσο και προκλήσεις για κάθε είδους project, υποσχόμενοι το ιδανικό αποτέλεσμα. Αν επιθυμείτε να λάβετε κάποια από τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Που μπορώ να δω δείγματα της δουλειάς σας;
Κύριος σύμμαχος στην προβολή μας, ως νέοι άνθρωποι, είναι τα Social Media. Συνεπώς, τόσο η ίδια η ιστοσελίδα μας, όσο και η παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορούν επάξια να χαρακτηριστούν ως “η διαδικτυακή μας βιτρίνα”. Αν ενδιαφέρεστε να δείτε αποτελέσματα από συγκεκριμένη εργασία, μπορείτε φυσικά να μας καλέσετε άμεσα και να σας αποστείλουμε το υλικό που επιθυμείτε. Μέχρι τότε, βρείτε μας στο Facebook.

Πως θα μπορούσα να λάβω μία προσφορά;
Το αντικείμενο της εργασίας μας, προϋποθέτει αρκετή μελέτη για την τελική αξιολόγηση τόσο της εργασίας μας, όσο και του κόστους των υλικών που θα χρειαστούν για την τελική υλοποίηση. Μπορείτε αν θέλετε να μας δώσετε μερικές αναλυτικές πληροφορίες μέσω της ειδικής φόρμας και στη συνέχεια κάποιος εκπρόσωπός μας, θα σας καλέσει για τυχόν διευκρινήσεις αλλά και για την παρουσίαση της τελικής προσφοράς μας. Ξεκινάμε;